Wednesday, January 26, 2011

WAHHHHH.... JIMAT GILER MINYAK KETE AKU.

Alat penjimat minyak terhebat & tercanggih.. murah .. kualiti..berbaloii2..Kalau benda ni tak bagus, aku takkan promot laaa.. aku d selatan mak aku kat utara..aku balik kg ..minyak aku habis kuat pun RM25 je..tu pun sempat lagi  tawaf kampung aku 7-8 round..View Image



*penjimatan minyak semakin menjadi kegilaan pengguna kenderaan bermotor dari pelbagai jenis model dan kapasiti.
Hanya RM199 ...








*ALAT PENJAGAAN KERETA TERUNGGUL TEKNOLOGI HEBAT DARI JEPUN TERUJI DAN SELAMAT DI GUNAKAN..PEMASANGN SEMUDAH PLUG & PLAY BERKESAN DALAM HANYA 3 SAAT..JAMINAN PULANGAN WANG 100%..TIADA JANGKA HAYAT...

FUNGSI MAX POWER CONTROLLER

*Menjimatkan minyak kenderaan anda sehingga 45%
*Sesuai semua jenis kenderaan Petrol & Diesel
*Melindungi sistem elektronik kereta
*Menambah pick up
*meningkatkan kuasa enjin
*mengurangkan tekanan terhadap enjin
*menstabilkan arus elektrik
*meningkatkan kesejukan aircond
*melembutkan penukaran gear
*menambah keterangan lampu
*menambah baik sistem audio
*memanjangkan jangka hayat bateri & plug

KENAPA KERETA ANDA PERLUKAN MPC???

Dengan max Power Controller(MPC) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada dipasaran kerana Max Power Controller (MPC) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan berkesanannya dijamin dan teruji.

TESTIMONIAL MPC

Myvi Se .. Dulu p kelantan dari kulim RM40 lebih..sampai kelantan dlm rm25. Lebih kurang 8 sen/km .. isi myk ran 95 bawak pakai gear D aje dapat membelah banjaran tu..dulu kena guna gear 2 baru lepas.

Toyota Avanza 1.5 ..Kereta auto ni ni bila mula2 cuba terasa pickup dan waktu masuk geer x terasa .. naik bukit lbih senang dan power..Dulu naik bukit x de power nak potong.. Sekarang naik bukit siap leh potong lori lagiiii...Dulu dari bentung ke KL minyak RM30,,dah guna MPC RM20 lagi RM10 boleh byr tol..berbaloiiii...

Nissan Latio 1.6 ... MPC lebih pick up dan power dari produk sebelumnya,,btul2 hebat dan sempurna.. try dulu br dapat rasa betapa puasnya hati ...

Wira 1.6 .. dulu berulang ke pejabat RM20 sehari.., skrg cocok MPC..cuma RM10 je..Pick up mmg kuat mcm kuasa kuda..lampu terang...kereta jadi ringan..mmg puas hati..tak sia2 bayar RM199 tapi jimat berlipat ganda..

Kia Spectra .. tak pakai MPC, rpm 3= 100km/j ,, pakai mpc  rmp 3 = 120km/j ..enjin lancar..sgt berbeza

Hyundai sonata 2.  ... kereta bertambah picup..makin power ,,dulu balik kg RM50 sehala..selepas pakai mpc .. RM30 je,, 5-6 kali balik kg..dah bole cover harga MPC .. jimat...



1 comment: